Update fra hovedstaden!

Sommerferien 2013 var fantastisk! Var mye bedre vær enn forrige sommer, ikke at det er så vanskelig å få til, med tanke på at det regnet 24/7..Så det første jeg gjorde var å dra til Trysil med familien, hadde det utrolig bra der, var mye sol, og masse kos med familien som jeg ser sjelden der. Her var en av de første dagene med tjukk tåke på Sætra, med regn og vind.. Her på en av dagene med fint vær, på tur med pappa. 

Så bar det hjem igjen, der jazzuka ventet i Molde, med regn, regn og mere regn! Men det var en fantastisk tid dette også, med mye vennninne kos! Nam, tapas-kveld! Her fra bursdagen til Martha, ikke i jazzen, men synes jeg måtte ta det med! 

Tur med pappa og Aida er et stort savn, savner det mer enn jeg trodde jeg skulle gjøre. Er vel fordi jeg brukte mye tid oppi Moldeskogen med dem! 

Så til bo-situasjonen min, og hva jeg gjør på for tiden! Jeg flyttet til Oslo 15.August med Sunniva, noe som jeg ikke har angret på. Her studerer jeg til å bli Dyrepleier på Norges Veterinær høgskole. Ja, ser ut som Harry Potter skolen, som en magisk mystisk plass. Noe den egentlig er, har ikke klart å finne frem til så mye enda i denne store labyrinten! For ikke å snakke om ellers i byen, selv om jeg bor litt utenfor "spikersuppa" og Oslo sentrum, er det en ganske travel by. Presterte å rote meg bort når jeg skulle hjem en dag,brukte 2 timer istedet for 20 min.. Så heretter tar jeg T-banen og buss! Og ellers så er det vel bare å prøve å holde ut med skole og studier, til jul, når jeg kommer hjem til vakre hjemplassen min, Molde! :-) 

Helene

01.09.2013 kl.18:41

Ser ut som om du har hatt en kjempefin sommer! Kos deg kjempemasse i Oslo, gleder meg til å se deg igjen! :-)

Skriv en ny kommentarDesignet er laget av: http://dinalarzen.blogg.no/


"Photography is a way of feeling, of touching, of losing. What you have caught on film is captused forever... it remembers little things long after you have forgotten everything."

+ Legg meg til som venn
hits