Holidays

Beste <3 Nam! Pappa sin gode kalkun og mamma sin Waldorf-salat er tradisjon! 

(haha, Aida ville virkelig ikke stå i ro og ta bilde) Veldig annerledes å feire nyttårsaften i Oslo, en del mer fyrverki her! Men det ble mer og mer tåke utover kvelden, så vi fikk ikke sett fyrverkeriet i byen dessverre! 

Fly away

Update fra hovedstaden!

Sommerferien 2013 var fantastisk! Var mye bedre vær enn forrige sommer, ikke at det er så vanskelig å få til, med tanke på at det regnet 24/7..Så det første jeg gjorde var å dra til Trysil med familien, hadde det utrolig bra der, var mye sol, og masse kos med familien som jeg ser sjelden der. Her var en av de første dagene med tjukk tåke på Sætra, med regn og vind.. Her på en av dagene med fint vær, på tur med pappa. 

Så bar det hjem igjen, der jazzuka ventet i Molde, med regn, regn og mere regn! Men det var en fantastisk tid dette også, med mye vennninne kos! Nam, tapas-kveld! Her fra bursdagen til Martha, ikke i jazzen, men synes jeg måtte ta det med! 

Tur med pappa og Aida er et stort savn, savner det mer enn jeg trodde jeg skulle gjøre. Er vel fordi jeg brukte mye tid oppi Moldeskogen med dem! 

Så til bo-situasjonen min, og hva jeg gjør på for tiden! Jeg flyttet til Oslo 15.August med Sunniva, noe som jeg ikke har angret på. Her studerer jeg til å bli Dyrepleier på Norges Veterinær høgskole. Ja, ser ut som Harry Potter skolen, som en magisk mystisk plass. Noe den egentlig er, har ikke klart å finne frem til så mye enda i denne store labyrinten! For ikke å snakke om ellers i byen, selv om jeg bor litt utenfor "spikersuppa" og Oslo sentrum, er det en ganske travel by. Presterte å rote meg bort når jeg skulle hjem en dag,brukte 2 timer istedet for 20 min.. Så heretter tar jeg T-banen og buss! Og ellers så er det vel bare å prøve å holde ut med skole og studier, til jul, når jeg kommer hjem til vakre hjemplassen min, Molde! :-) 

Bed of roses

Photo; Marte Astad

Islykt

Lagde disse kule islyktene igår med pappa, og idag var de fryst, ble kjempekule med telys inni! 

Frost

Photo; Sony a390 

Hvordan lage - Amerikanske pannekakerFREMGANGSMÅTE
Pisk lett sammen kulturmelk, smør og egg. Bland sammen mel, natron, sukker og salt i en annen bolle. Hell melkeblandingen over i melblandingen og rør så vidt sammen. Må ikke røres for mye! 
Ha litt olje i en stekepanne. Stek en "prøve- pannekake" ved middels varme. Stek pannekakene litt tykke. Snu pannekaken når den begynner å boble på den øverste siden og undersiden er gyllen. Ikke stek for lenge på andre siden. 

Tadaa! Pannekakene er ferdige! Smaker veldig godt med lønnesirup, smør, brunost etc. :-)

Antrekk 15/1/13Lue fra H&M / Genser fra Carlings / Skjorte fra BikBok / Tights fra BikBok 

Fikk lyst å gå ut å ta litt bilder idag, så da gjorde jeg det... 

Nytt år

Noen bilder fra tur i Januar været! :-) 

DIY: Sjokolade skåler

NAM! Det finnes ikke noe bedre enn sjokolade, og da helst i så store mengder som mulig. Hvis du har samme oppfatning som meg, vil nok disse sjokoladeskålene få tennene til å løpe i vann bare ved tanken. Dette trenger du:

  • 2 plater med valgfri sjokolade 
  • 6 vannballonger

 

Blås opp ballongene, pass på å ikke blås de opp alt for mye, skålene blir store nok, tro meg! 

Brekk opp sjokoladen, ha den i en plastskål som tåler litt varme, og kjør den på full varme i mokrobølgeovnen i 30 sek. intervaller. Ta den ut mellom hver gang og rør om. Veldig fort og enkel måte å smelte sjokolade på, uten å måtte styre med vannbad og kasseroller! 

Dypp ballongene halveis nedi sjokoladen, vri den rundt  i sjokoladen for å dekke halve ballongen. Sett ballongene på et fat, og la de ligge i fryseren i 10 min. For å få ut ballongen klipper du bare i ballongen helt øverst, og den vil være enkel å dra ut fra sjokolade skålen! Fyll med is, mousse, godteri, krem osv. Veldig godt, men også veldig mektig! 

Jul i heimen


Ååå! elsker julen, den beste tiden på året for meg! Har vært hos venninner og sett filmer, bakt pepperkakehus og spis grøt med mandel i. GLeder meg til julaften!! :-)Førerkortet!Nå kan L'en legges på hylla, for nå har jeg fått førerkortet! :-D 

Almond Lip BalmKjøpte denne på Apoteket, liker den, har veldig god lukt også. Er avhengig av noe ha på leppene til enhver tid! 

Gratulerer med dagen Pappa!Idag hadde jeg OD-dag, så kom tidlig hjem. Dermed ble det fin lunsj som en fin start på bursdagen til pappa som kom hjem fra trening :-) Snøen laver ned utenfor også, så nå er det herlig ute! 

KaldtBegynner å bli kaldt ute nå, men Aida trives like bra uansett! 

Gaver

Det nærmer seg bursdager her i familien, Sunniva blir 20 og jeg blir 18! Har kjøpt inn gavene hennes, og gleder meg til å feire bursdager. 

Ps: Dårlig med oppdateringer i det siste, skal prøve å få til noen flere innlegg fremover :-) 

Helg!Var på en lang tur idag med pappa, og lagde amerikanske pannekaker til middag, nam! Fin helg foreløpig :-) 

Høst, sa du?

Begynner å bli kaldere og kaldere ute nå! 

Søndag

Deilig med søndag, brukte å hate søndager før, men nå er det så godt med en "hviledag" i uken! Igår gikk vi en tur ned på småbåthavnen, og en tur på strandan, regnet litt, men var litt sol også! 

Dagens antrekk: 14/9/12


Tubetopp fra BikBok / DIY Krage topp 

Joda. Fikk smyget inn et lite hei fra meg idag! Har vell ikke blogget siden skolen begynte, har bare vært så mye nytt å satt seg inn i! Fikk denne gamle skjorten av beste for en stund siden, og klipte av ermene, så ble den mye finere. 

 

Ønskeliste

Jeg blir 18 om ikke så altfor lenge, og har sett på mye som jeg har siklet over.. Støvletter, store gensere, skinnsekk og et Diana kamera står høyt opp på listen! Lagde en liten kollasj som en inspirasjon til meg selv (og til mamma og pappa, hehe) 

Fine turer

Har begynt å gå turer hver dag i det siste! Kjempe deilig, og det er jo så mange fine plasser her omkring. Kveld med jenteneVar på Cafe og peppes pizza med jentene på fredag. Kjempekoslig å se de igjen! Siden vi alle har blitt spredd i forskjellige skoler og noen er lærlinger, var det kjempekoslig! 

3 antrekk til skolestartEn ting som er bra med skolestart og høst er jo klærne! Må jo si at jeg som bor i Norge har mest vinter/høst klær. Så det blir gøy å style litt klær til høsten. 

FruktNam! Har kjøpt mye frukt i det siste, elsker særlig frukten over! Nam, sa det igjen jeg .. 

Daisies and a polaroidPhoto; Privat / Sony a390 

Plukket noen fine blomster til mamma som egnet seg godt til å ta bilder av. Har blitt litt hekta på å leke litt med curves når jeg redigerer bilder, syns det er så fint! 

FeathersFant disse fjærene når jeg og pappa var på tur for en stund siden .. Stakkars fugl

Caroline Maria's fotokonkurranse


Jeg blir glad av å være på kjøkkenet og lage fine ting, som smaker himmelskt .. Jeg blir glad av å ta bilder, og redigere dem .. 

Venabygdsfjellet

 

Kjempefin tur, med mange fine folk! 

The last daysBeste, Aida og jeg gikk en liten tur idag før jeg begynte å pakke til i morgen. Drar nemlig til Venabygdsfjellet med pappa! Gleder meg. Åja, forressten, klipte av meg halve håret idag. Sånn ca. 

Levitation #2Photo; Privat / Sony a390 

Syns det er så utrolig gøy å ta slike bilder! Tar sin tid, men resultatet er vel verdt det!

Levitation #1Photo; Privat / Sony a390 

Me, myself I got nothing to lose

Sånn ser den nye kjolen ut på!

New

Var en liten tur til kjøpesenteret idag med beste i ettermiddag. Fant meg en fin genser til 150,- og en kjole til 65,-! Tidenes kupp vil jeg si! 

Kesam, blåbær og bringebærDette fikk jeg servert når jeg var i Trysil i sommer, og nam, det var så utrolig godt! En god dessert, som ikke er så usunn! 

FleurLagde meg denne blomsterkronen for en stund siden. Liker den veldig godt, men får bare brukt den til bilder, det gjør jo egentlig ikke noe heller da!

Norsk sommer med ca 12 grader...Inneholder turer med pappa og Aida ned til stranden, plukke bringebær og ta bilder. 

Black and White

Jeg syns ofte det er veldig fint å redigere bilder i svart-hvitt, det er bare det at jeg må passe meg for at jeg ikke gjør det hele tiden... 

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen

Blir noen Tyrkia bilder nå, er så gøy å se tilbake på bildene jeg har tatt! jeg må tilbake til denne plassen!! 

Tyrkia 2012


Har hatt en fantastisk ferie i Tyrkia, vil så gjerne tilbake igjen... Får vel bare nyte den norske sommeren med rekekvelder, veninnekos og filmer på tv'en helt til vi sees igjen! 

Pirates of the caribbeanPhoto / Privat; Sony a390 

NektarPhoto; Privat / Sony a390 

Summer timeSommer, jazz og fine mennesker! 

Pretty ballerinas

Photo; Privat / Sony a390 

Love is all i need!Drar til Trysil i morgen med familien, skal bli så koslig! Gleder meg, er alltid sommerens høydepunkt! (var på stranden idag, er der jeg tok bilde forresten)

Colour oh colour

Digger denne shortsen her! Kjøpte deni dag, og er håndfarget og bleket med nagler. Er blitt så glad i farger i det siste! Kommer til å bruke denne mye i syden spesielt!! 

3 Sommer antrekk

Gleder meg til jeg skal til Tyrkia, ikke bare varmen, men at jeg kan ha på meg fine fargerike sommerklær og denim shortser! 

DIY: Ombre genser

Tenkte jeg skulle lage et DIY-innlegg av denne genseren, så jeg tok noen bilder underveis! 

Ble veldig fornøyd med den, har sett på en genser som kostet 300 kr på Cubus, men den var så dyr, så jeg ville lage min egen. Ganske enkelt , og fargen jeg brukte var helt fantastisk bra! Fra hobby-butikken her i Molde, men de selger den sikkert flere steder :-) Fargen ble ikke så gradvis som på Cubus-genseren, men jeg syns den ble stilig likevell. Skal prøve å få lagt ut noen antrekksbilder. Her er Cubus genserene:
Innkjøp!Var på Moa idag, men ville ikke kjøpe meg for mye, prøver jo å spare penger til syden! Kjøpte ihvertfall en fin ombre topp på H&M, genser på Cubus og "converse" på skopunkten! Fant også noen ringer og armbånd på H&M. Har planer om å lage et DIY med genseren, skal prøve å få lagt ut et innlegg med det. 

Dagens antrekk: 24/6/12

Topp fra Vila / Shorts DIY 

UpdateHeisann! Har bevisst ikke blogget på en stund, rett og slett fordi jeg ikke har følt for det, ikke har hatt inspirasjon og fordi jeg har vært i bryllup i Trysil! + sommerferie!!!!!! Er sinnsykt fint vær her nå, så dette liker vi :-D Håper det holder seg litt nå ihvertfall. Ellers holder jeg på med kjøretimer, som går så som så, mamma og pappa har jo ikke bil, så har har ikke fått øvelseskjørt noe særlig. Men er vel litt for selvkritisk, for det går ganske bra! 

Dagens antrekk: 12/6/12Topp er en gave fra søster og som er klipt opp / shorts DIY / Tights fra Pierre Robert 

Har så mye inspirasjon for tiden! Så bestemte meg for å ha på noe litt mer spesielt eller pyntete idag. Digger denne shortsen her, skulle bare ønske jeg slapp å bruke to tightser, men sånn er vell sommeren her i Norge..Akkurat ferdig med en treningsrunde opp til mekvatnet og litt styrke på gulvet. Har ikke NOE lyst til å trene på treningssenter for tiden, så sprang likså godt en tur ut. Håper alle har en bra uke, det har ihvertfall jeg!  

Mandags-inspirasjonKenza (link) er en så stor inspirasjon, utrolig vakker jente og hun har nok den kuleste stilen! 

Galaxy nails

Når jeg kjeder meg lager jeg all slags mulige mønstre med neglelakk. elsker negledesign! Denne gangen ble det et galaktisk mønster, egentlig veldig enkelt, men jeg ble fornøyd! :-) 

DIY: Vintage highwaist shortsHer er to shortser jeg har lagd, den til høyre er den jeg skal vise dere å lage nå! 

Jeg anbefaler å sjekke ut Ebay, for å finne en fin høytlivsbukse. Levi's, Lee eller lignende merker er gode merker med bra kvalitet. Eller så kan du jo sjekke moren din sitt skap, eller Fretex. Jeg fant min bukse denne gangen på Fretex! Bare pass på at den passer bra rundt midjen og lårene, om den er stor i beina gjør ikke noe. Prøv buksa på, og merk av lengden du vil ha på shortsen medd en penn. Klipp 5-10 cm. under dette merket (Dette er viktig så du har god plass hvis du gjør feil! Det er alltid bedre å klippe for lite enn for mye.)Sånn så shortsen min ut, for lang for meg, så jeg prøvde den på, og klippet litt og litt av, helt til jeg ble fornøyd.Her var shortsen min klar til vask, noe som gjorde den frynsete nederst:


YSL sminke palettFikk denne fine sminke paletten fra pappa etter at han kom hjem fra Danskebåten. Ble helt sjokka, både over at han faktisk var så flink til å kjøpe sminke, men også over hvilket merke det var! YSL er jo utrolig dyrt, får nesten litt dårlig samvittighet når jeg bruker den.. 

Pink and blue ombreLagde denne shortsen for noen dager siden! Klipte av en gammel bukse og farget den rosa nederst med stoffarge så det ble en gradert effekt oppover shortsen. Måtte selvfølgelig sette på noen nagler og da, hehe! Liker denne utrolig godt, skikkelig fargerik. Det dumme er at bildene ikke viser hvor sterk fargen er, men den er veldig roa i virkeligheten :-)

GodisBestilte noe veldig billig godteri fra Japan, faktisk! Har bestilt litt før, så fikk så lyst til å kjøpe noe igjen. Litt (veldig) random innlegg, men, haha, trenger vel det en gang iblant også? :-D

RosaAh, elsker hvordan sola skinner gjennom gardinene mine, og gjør hele rommet rosa! 

Perfekt sommer antrekk


Inspirasjon til tusen! 

Fletter, krøller og sol// Creds til Sunniva (søster) for at hun stilte opp som fotograf! 

Nyter den uken med fri vi fikk fra skolen med herlig sol og familie! Krøllet håret mitt uten varme inatt, og våknet opp med maasse krøller idag. Var litt i meste laget for meg, men fikk gredd litt gjennom det og roet det ned heldigvis. Har også lenge hatt så lyst til å lage en "krone-flette" på meg selv , ble veldig fint synes jeg, men var litt vanskelig.. Nå blåser det opp veldig her, og det er også meldt regn og kaldere dager fremover, buhuu! Skal egentlig ikke klage, for har jo hatt det fint lenge nå da. 


Smile to the world, and the world smiles backHar hatt det sykeste været denne uken, sol og 23 grader sier jeg ikke nei til... Idag har jeg vært nede med båtkaia og ordnet båten til sommer sesongen. Var vell ute i litt over to timer, for så å jogge inn til byen og trene, og jogge tilbake igjen. Utrolig deilig å trene for tiden, det fine været har sikkert noe å gjøre med dette også. 

 

Menneskets beste vennPhoto // Privat; Sony a390

Oreo vennskaps charms!

Lagde disse vennskaps charmesene/nøkkelringene/smykkene til meg og bestevennen min Julia som ble 18 år igår! Lagde de av en leire kalt Cernit, du kan bake den i ovnen, så tingene du lager blir harde. Har holdt på med dette lenge, og lagd mange charms. Men er en god stund siden nå, så fikk så lyst til å lage noe som betyr litt mer. Som du ser så går "oreo-fyllet" sammen sånn at det blir en hel oreo. Så kan du og noen spesielle ha hver deres del :-)

Inspiration #2Photo // Privat; Sony a390 

Summer time, and livin' is easy

Photo // Privat ; Sony a390

Denne lørdagen begynte fint med veldig fint vær, og en lang og god tur med pappa! Mange fine blomster begynner å komme opp her, må stoppe opp og ta bilde av alle jeg ser... Ikveld skal vi ha bakt potet, og jeg planlegger å se en romantisk jentefilm. En god stund siden jeg så film nå, så blir litt familiekos ikveld. Godt og slappe av etter russetiden. 

Siste dagen av russetidenFøles litt rart egentlig. Har hatt på meg den buksen i 17 dager, merkelig å ikke skulle ha den på! Har hatt en så fin russetid, men fine venner og mange medruss. Både trist og gått på samme tid egentlig. Hadde ihvertfall en fin avslutning på russetiden igår, litt dårlig vær, men koste meg veldig! 

Ålesund tur

Var på en fantastisk tur igår til Ålesund med klassen, shoppet og var rundt om i byen, så tok vi hurtigruten hjem igjen! Fantastisk tur! Elsker hvordan byen ser ut, skikkelig gammelt preg over bygningene og sånt, og gatene er så smale og fine! 

Kom ikke opp i eksamen skriftlig heller, wuhu! Så nå er det bare to dager igjen med russetid, litt rart egentlig, men skal bli godt også. Hehe 

I'm pretty happy nowadays

Photo // Sony a390 

Åå, jeg er så glad for tiden! Ble enda gladere når jeg fikk vite at jeg ble anbefalt av Thea !! Tuusen takk, klarte ikke å slutte å smile, og fikk enda mer lyst til å gå ut å ta litt bilder, så gikk ut med Aida og ned på båthavna og tok disse bildene. Ble ganske fornøyd, ikke det beste været, men likte den vitage effekten som ble av dette været ihvertfall! Åå, nei, ble så glad når jeg ble anbefalt, takk igjen! 

DIY: Blomster hodebånd

Har virkelig sansen for fine blomster i håret for tiden, derfor prøvde jeg å lage meg en ikveld. Brukte selvfølgelig ikke ekte blomster, men noen papp aktige blomster jeg har kjøpt på en hobbybutikk engang. Mitt ble litt enklere enn de lenger oppe her, veldig fint til sommeren på bursdager osv. Tenker jeg skal kjøpe meg noen flere blomster som er litt mer "ekte", med litt flere farger :-) 

Fruktspyd

Kjøpte meg masse god frukt på butikken etter middag idag, og satte det på spyd. Et godt, sunt og enkelt mellommåltid når jeg trenger noe søtt! VIl anbefale dette, enkelt å tilpasse etter smak også :-)

Color

Photo; Privat // Sony a390 

Liker dette antrekket veldig godt! Kjenner jeg savner litt å sette sammen antrekk og kle meg fint, eneste jeg kan gjøre nå er å ta på russebuksa, og en helt enkel topp fordi ingenting annet passer til den! Jaja, er jo ihvertfall ei utrolig artig tid! Og jeg skal ihvertfall ikke miste knuta om å ha på russebuksa hele russetiden.. 

 

White anemones moving in the wind


Photo; Privat // Sony a390 

Elsker hvitveiser, det er så mange av dem, og de er jo også enda et tegn på vår! 

What have you been up to?

Polaroid pictures have been taken... I bought some flowery shorts...and I found the perfect little white dress...

Så alt i alt, har det vært en ganske så fin mai hittil! Sorry for dårlig blogging, men jeg har jo sagt dette før; blogger når jeg føler for det, og når jeg har lyst. Idag kom ånden over meg igjen.Så ble et lite innlegg! Håper alle har en fin helg og lørdag. 


Sunny day!Elsker været vi har nå! Var på russedåp på fredagen og det var veldig kos! Igår var været veldig dårlig igjen, men idag var himmelen blå med engang jeg sto opp. Jeg og pappa gikk en tur ned på stranda i finværet og fant mange fine blomster og mennesker som var ute og grillet. Resten av dagen har blitt brukt til soling ute på verandaen, og jeg ble solbrent! WUHU! 

Sol!

Photo // Privat; Sony a390 

Jeg blir så glad av dette fine været! Akkurat nå skyet det over igjen, men har vært fantastisk vær i hele dag. Gleder meg mer og mer til sommeren! 

Dagens antrekk: 23/4/12Genser fra Lindex / Smykke lagd selv / Shorts lagd selv / Strømpebukse fra Pierre Robert og solbriller fra en bod i Jazzen! 

Idag har det vært veldig fint vær her i Molde, sol og godt og varmt. I morgen skal vi på kretsmesterskapet i heslefag for å heie på de som skal det på skolen vår, på onsdag og torsdag skal jeg i barnehagen for siste gang( buhhuuu) og så er det bare fredagen med gym igjen! Tiden går fort nå til sommer! 

Klukkende bekk, det begynner å bli vår!

Er skikkelig glad for tiden, været står nok for det meste av det. Elsker virkelig våren, blir så glad av å være ute i finværet! 

PX 680 Color shade Film!

Ah! Skal nok bli mye gøy med denne filmen! Gleder meg til å leke litt med polaroiden de nærmeste dagene. Skal få prøve å skanne bildene inn på datan, så dere får se :-) 

InspirationPhoto // Privat 

Studded shortsDe hadde endelig fått inn nagler idag, så etter tentamen ( som jeg forsåvidt forsov meg til ) dro jeg på trening og rett og kjøpte disse pluss to pakker til. Først ville jeg ha pyramider, men de var så store så jeg kjøpte heller de runde! Likte de faktisk best til slutt! 

Dark springPhoto // Privat; Sony a390 

Dagens antrekk: 14/4/12Jakke og topp BikBok / Lee shorts fra Ebay /  Belte bestemor sitt gamle /  Tighst Pierre Robert / Sko EuroskoLånte Sunniva sin fine neglelakk som hun kjøpte i Tyrkia! 

Idag var jeg og pappa på fjellet en tur, og også en byen en tur. Jeg hadde tenkt å kjøpe nagler, men de fikk ikke inn før tirsdag, får bare stikke innom en dag da! Ellers så har jeg tatt på meg "the impossible project" ; nemlig å lage butterdeig.. *Gulp* Kommer til å ta sin tid kjenner jeg, men jeg har jo hele helga fortsatt da.. 

Lee RivetedFørste kjøpet noensinne på Ebay, og jeg er strålende fornøyd! Kjøpte en Lee bukse i sånn ca. min størrelse, og klipte den til en kul vintage shorts. Akkurat det jeg ville ha, nå mangler det bare noen "studs" og kaanskje noen kule hull.. Kanskje.. Jeg vet ikke om jeg tør å begynne med sandpapir og saks, vet aldri om det blir bra.. Men absolutt verdt de 33 dollarene jeg betalte. ( ca. 190,- NOK ) 

Vintage skatterBestemoren min skal flytte, så en kveld gikk vi opp på loftet og fant mange fine "skatter". En fin mintkjole og et pleadet blomsterskjørt var noen av de! Jeg la opp begge deler, fordi de var jo gulvlange, men det var en ganske enkel sak da :-)

I wan't ... EVERYTHING!
*sikle* Jeg - vil - ha . .. ..  . ALT! Beste siden noensinne.. Blir bare så irritert på den tollen altså! 

Perfect lightPhoto // Privat; Sony a390

Ble en veldig fin dag idag, sola skinte, mens det snødde! Det resulterte i noen fine bilder, med fantastisk lys.Hadde glemt for deilig det var med sol! Håper alle trives i påskeferien. Idag var jeg for det meste ute, måket verandaen og var ute med aida. Håper det blir en like fin dag i morgen :-)

Søta miPhoto // Privat ; Sony a390

MacaroonsPhoto // Privat; Sony a390

Idag har jeg lagd makaroner! Liker veldig godt disse franske små kjeksene, luftige og gode. Disse ble perfekt, og de falt veldig i smak hos familien og. 

Påske kos

Koser meg hos bestemor, her er det maasse snø, og det snør konstant! Veldig koselig syns jeg egentlig. Fikk påskeegg fra sunniva, og  har bakt to kaker idag! Liker at det er påskeferie.. hehe 

Earth hourStod opp 10 idag, spiste frokost, dro på tur med pappa, kom hjem igjen, dusjet og møtte solvor i byen, avsluttet med en fin jentekveld som en bra slutt på dagen! Fått mye ut av dagen idag, og imorgen blir det også mye på programmet. Bursdagsfeiring og kino står på planen da, skal bli kos :-) Håper alle har det bra, og koser seg med stearinlys og familie og venner i påsken! 

I really just want summer!

Photo // Privat 

Det snør. Ja. Hva skal man si? Var ganske så klar for noen plussgrader nå, og kanskje litt sol. men nei, har ikke sett sola på ihvertfall tre uker.. Blir faktisk depressiv av dette, alltid grått og tungt, føler meg innestengt. 

Out of this world

Wuhu! Kjøpte meg likså godt de to siste bøkene jeg manglet i "twilight-serien". Virkelig gpde bøker, og jeg sluker dem rått! Lever meg kanskje litt for mye inn i de men.. Forresten, jeg har forandret litt på designet idag, liker det veldig godt! 

Russekort !

( Tok bort hvilken skolen jeg går på, man vet aldri! ) 

Idag fikk vi russekortene på skolen! Wuhu, kjempe gøy, og jeg gleder meg enda mer til russetiden.  

Tok sjangsen på å dra på skolen idag, selvom influansen fortsatt hang i ( derfor lite blogg også.. ). Men det gikk bra, og jeg fikk jo russekortene, så det var vel meningen likevell! :-)

Pocket full of sunshinePhoto// Privat;  tatt med sony a390 

What's going on ?På den ufrivillige bloggpausa mi, fikk jeg tatt noen bilder av hva som "skjedde". Ikke mye, med andre ord; Shopping, kvinnedagen, avhengighetslesing og flytting av rom! Spennende ja? 

Dream as you will live forever
Photo // Sony a390 (Qoutes Weheartit.com) 

Mandags inspirasjon


// Weheartit

Ny rommet!Liker meg virkelig på det nye rommet! Lyst og fint, samtidig veldig stort! 

Hva syns dere? :-)

DIY: Bilderamme kollasj


Sånn ble min seende ut til slutt! Gjorde seg fint i det nye rommet mitt (!) Låner pappa sin data forresten, som har minnebrikke rom :-) wuhu

Fant denne gamle rammen da jeg ryddet på nyrommet, og ble forelsket i den fine romantiske stilen på den. Hadde ikke noe bilde å ha inni akkurat nå, så jeg begynte heller å finne frem litt moteblader, og begynte å klippe! 

Sier seg egentlig mest selv hva man gjør. Tok noen bilder, la de oppå hverandre, og tilpasset det sånn jeg ville. Her er ca. halvveis. 

Ferdig! Liker denne veldig godt, rosa, blomster og sko, i like. Veldig enkel og fin dekorasjon, koster heller ikke mye hvis du allerede har rammen! "Photography is a way of feeling, of touching, of losing. What you have caught on film is captused forever... it remembers little things long after you have forgotten everything."

+ Legg meg til som venn
hits